Iedereen heeft zijn eigen unieke talent

“Overijssel wordt gemaakt door al onze 1,16 miljoen inwoners. En iedereen heeft zijn eigen unieke talent. Het talent bijvoorbeeld om te ondernemen, om te studeren, om te verzorgen of zoals onze dochter van bijna twee om te ontdekken en verwonderen. Ik ben politiek actief geworden omdat ik geloof in het potentieel van mensen. En dat wanneer mensen worden gemotiveerd om dat in te zetten niet alleen de individu maar ook de samenleving groeit en we beweging creëren.  

Rode draad
Tijdens de zeven jaar die ik in Overijssel actief ben voor de VVD is dit een rode draad in keuzes en bijdragen geweest. Hoe kunnen we potentie maximaal inzetten en kunnen mensen meedoen in de maatschappij? Hoe sluiten we arbeidsmarkt en onderwijs op elkaar aan? Hoe kunnen LHBTI’ers volwaardig meedoen? Hoe betrekken we kinderen en jongeren bij maatschappelijke vraagstukken, dagen we hen uit tot participatie en hoe kan dat bijdragen aan de democratische rechtsorde? 

Beter maken wat beter kan
Ik zal me ook in 2022 – vanuit Overijssel en na maart vanuit Zwolle – blijven inzetten voor het talent en het meedoen. Zodat we met elkaar blijven werken aan de toekomst. En we mooi houden wat mooi is en beter maken wat beter kan.”

Hartelijke groet, Regien