Laten we vooral vooruitkijken!

We hebben een roerige tijd achter ons liggen. Het begon met de stikstofcrisis, PFAS en als klap op de vuurpijl de coronacrisis. Met name dat laatste trof een zware wissel op ons privéleven en voor een aantal ook een zware wissel zakelijk. We gingen en masse vergaderen via Zoom of Microsoft Teams, ons enige uitje in die periode betrof het halen van de boodschappen of een wandeling in het park. En we waren ons er ineens van bewust hoe belangrijk het is om onze lokale ondernemers te steunen door in je eigen stad of dorp inkopen te doen. Maar ondanks alle ellende hing er ook een gevoel van saamhorigheid in de lucht. Ik hoop dat we dat gevoel nog lang weten vast te houden met elkaar!

Maar laten we nu vooral vooruitkijken! Nu de periode van ‘overleven’ achter ons ligt, komt een periode van het ‘aan de gang helpen’. We moeten nu nadenken over de economie van straks. Dat hebben onze ondernemers nodig. Maar in brede zin heel Overijssel. Laten wij er alles aan doen om de voorspelde economische krimp van een kleine 6% in Overijssel, weer om te zetten in groei. Onze ideeën hierover tref je o.a. aan in deze nieuwsbrief. (Algemene Beschouwingen).

In maart 2021 staan de 2e kamer verkiezingen gepland. Een aantal ontzettend leuke getalenteerde, ambitieuze Overijsselse VVD-(raads)leden heeft zich kandidaat gesteld. Graag geven wij hen de volgende nieuwsbrief de gelegenheid zich aan u voor te stellen. Verkiezingen betekenen drukke maar leuke tijden. We gaan er met elkaar volop tegenaan om een goed resultaat neer te zetten waar hopelijk onze Overijsselse kandidaten de vruchten van plukken! Maar voor het zover is, eerst genieten van een welverdiende vakantie! Veel plezier!