Margretha du Carmo Krabbe


Functie: Burgerlid 

Mailadres: mdc.krabbe@psoverijssel.nl


Kijken naar wat er nu nodig is

Er is het laatste jaar veel gebeurd. De verbinding tussen mensen, stad en platteland is nu belangrijker dan ooit. Veel gezinnen en ondernemers zijn na crisis bovenop crisis door hun buffers heen. Ik wil dat hier meer aandacht voor komt en dat we meer gaan luisteren en kijken naar wat we voor onze inwoners kunnen doen. Maatschappelijke gelijkwaardigheid en de gelegenheid tot een zo goed mogelijke ontplooiing zijn de basis voor een welvarende economie. We moeten met de tijd meegaan en zorgen dat deze basis aansluit op wat op dit moment nodig is. Ik wil in Overijssel aan de slag om hier werk van te maken, door in te zetten op:

1. Meer aandacht vanuit de provincie voor innovatie, talentontplooiing en een nog betere doorstroom vanuit het mbo/hbo om onze regionale economie te versterken.

2. Vanuit de provincie meer doen voor onze (lokale) ondernemers en inwoners met middeninkomens.

3. Als Provinciaal Statenlid benaderbaar en zichtbaar te zijn en wederkerig contact te onderhouden met de mensen waar het om gaat. De inwoners van Twente en heel Overijssel.

We hebben in de politiek ook mensen nodig die zelf met handen en voeten in de modder hebben gezeten. Ik wil vanuit deze overtuiging de stap vanuit Enschede naar de provincie nemen. Met behulp van jouw stem ga ik mij de komende vier jaar met hart en ziel inzetten voor de inwoners van Twente en Overijssel.

 

Woordvoerder:

Sociaal, cultuur, evenementen

 

Wil jij meer over Margretha du Carmo te weten komen? Luister dan haar podcast via de onderstaande link!

VVD Overijssel podcast Margretha du Carmo