Jeroen Ziel


Functie: Statenlid 

Mail: j.ziel@psoverijssel.nl


Voor een provincie waar een gezonde balans is tussen inwoners, ondernemers en natuur.

Laten we eerlijk zijn: niet alles is perfect, maar we wonen wel in een hele mooie provincie. We beschikken over een grote diversiteit. Mooie natuurgebieden, diverse grote steden en veel platteland om te wonen en werken. Je kan het slechter treffen! Al hebben we natuurlijk wel de nodige uitdagingen om dit te behouden.

Voor mij persoonlijk zijn er drie zaken die eruit springen voor de komende jaren:

1. Meer woningen voor starters en senioren: Onze provincie is geliefd. Veel jongeren willen in onze provincie blijven wonen. Of het nu Twente, Salland of de Kop van Overijssel is. Overal is een tekort aan woningen voor de starters. Daarnaast willen veel senioren doorstromen, maar ook daarvoor zijn te weinig passende woningen in hun eigen woonplaats.

2. Werken in de regio: Op diverse plekken in Overijssel zijn er geen beschikbare vestigingsplaatsen meer voor bedrijven. Ik wil me inzetten voor uitbreiding van industrieterreinen.

3. Natuur: De laatste jaren het natuurareaal sterk uitgebreid ten koste van ondernemers en inwoners. Het wordt tijd dat er een gezonde balans gevonden wordt.

Ik wil graag werken aan oplossingen voor bovenstaande drie punten. Dit kan ik alleen met uw stem.

 

Woordvoerder:

EconomieFinancien, Sociaal, cultuur, evenementen, milieu 

 

Wil jij meer over Jeroen te weten komen? Luister dan zijn podcast via de onderstaande link!

VVD Overijssel podcast Jeroen Ziel