Ton Serlie


Functie: Fractievoorzitter  

Mail: g.serlie@psoverijssel.nl

Lid: agendacommissie (commissievoorzitter), lid auditcommissie

Tel: 06-53847064

 

Jij bent een deel van de oplossing!

Beste kiezer,
We willen allemaal wonen in een vrij, veilig en welvarend Nederland.

Maar dat gaat niet zomaar. We zullen altijd worden geconfronteerd met allerlei problemen en de oplossing daarvan betekent steeds weer een stukje dichter bij “vrij, veilig en welvarend”.

De VVD wil doen wat nodig is voor het oplossen van die problemen. Voor alle Nederlanders die elke dag weer een bijdrage leveren aan ons land, onze gemeente én onze provincie.

De overheid kan niet alles zelf of alleen. We moeten met elkaar sámenwerken en als we door samenwerking dingen kunnen regelen, waardoor de overheid dat niet hoeft te doen, dan is dat mooi.

Ook in onze provincie kampen we met diverse problemen waar ik er als voorbeeld maar zo even twee van benoem: stikstofproblematiek en te weinig woningen.

Maar om die problemen op te lossen hebben we mensen nodig die naar voren stappen om de handen uit de mouwen te steken. Die ook beslissingen nemen als het lastig wordt. Die niet alleen maar roepen dat anderen het niet goed doen.

Ik wil voor mijn provincie iets betekenen. Maar dan wél voor een partij die doet wat nodig is.

Met behulp van jouw stem wil ik daar de komende vier jaar hard voor aan de slag gaan in de Provinciale Staten.

 

Woordvoerder:

Landelijk Gebied/Natuur/Vergunningverlening/Leefbaar platteland/Kanaal Almelo-de Haandrik/Kwaliteit Openbaar bestuur, Ondermijning en Criminaliteit, P&O, Lobby. 


Wil jij meer over Ton te weten komen? Luister dan zijn podcast via de onderstaande link!

VVD Overijssel podcast Ton Serlie