Masterclass Oost start 29 oktober 2016

Ben jij als actief VVD-lid toe aan een volgende stap? Of heb jij serieuze ambities om politiek of bestuurlijk actief te worden binnen onze partij? Dan nodigen wij jou hierbij uit om je aan te melden voor de MasterclassOost (Gelderland & Overijssel).

De Masterclass 2016/17 is de kans om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Vanaf 29 oktober starten we weer met een intensief programma, waarin prominente VVD'ers en professionals hun kennis en ervaring delen. Je ontwikkelt je politieke vaardigheden door middel van interactieve sessies en coaching.

De Masterclass is niet geheel vrijblijvend: elke deelnemer wordt geacht te voldoen aan de thuisopdrachten en aanwezig te zijn bij alle bijeenkomsten.

Om deel te nemen aan de Masterclass dien je minimaal 1 vaardighedentraining (Debat I, Discussie I of Presentatie I) en Liberalisme I te hebben gevolgd.

Het programma bestaat uit 10 sessies van 2,5 tot 3 uur en loopt van 29 oktober 2016 tot en met 17 februari 2017

Er is slechts een beperkt aantal plekken en er zal een selectie plaatsvinden op basis van een motivatiebrief, CV en mogelijkerwijs een gesprek. Reageren kan tot 30 september 2016 via talentenopleiding@regiooost.vvd.nl. Wij berichten je uiterlijk 15 oktober of je deel kunt nemen aan de Masterclass.

De kosten voor de Masterclass Oost bedragen € 350,=. Dit is inclusief koffie, thee tijdens de trainingsdagen en het afsluitende diner. De locatie van alle trainingen is  Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, Westervoort.