Kees Hofstee

* foto Femke Teussink

Functie: Vice-fractievoorzitter

Contactpersoon voor lokaal netwerk: Vechtdal (Dalfsen, Ommen en Hardenberg).


Portefeuilles: 

1e Woordvoerder 

Economie

Ruimte en Water

Bestuur & Financiën 


Contactgegevensc.hofstee@overijssel.nl /  tel. 06- 11 86 41 45


Werk: Na mij studie aan de TU Delft heb ik als architect voor verschillende gemeentes gewerkt aan ruimtelijke opgaves en transformaties. Momenteel werk ik aan interessante strategische en stedenbouwkundige ontwikkelingen voor de gemeenten Hoogeveen en De Wolden.

In de avonduren volg ik een MBA aan de Business University Nyenrode. Ik specialiseer me daarbij in de relatie tussen de publieke en private wereld en werk nu aan mijn afstudeeronderzoek over de energietransitie in de bestaande wijken.

 

Actief voor de VVD: Ik ben een politiek betrokken, leergierig en creatief liberaal. Nadat ik gedurende twee raadsperiodes in de gemeenteraad van Ommen heb gezeten, ben ik actief geworden voor de VVD in het Vechtdal. Ik zoek naar ruimte voor mensen en voor de omgeving waarin we leven. Ik vind het belangrijk dat mensen bijdragen aan de samenleving en draag daarom ook graag mijn steentje bij aan ons Overijssel.

 

Speerpunten: Vrijheid, ruimte en duurzaamheid zijn voor mij de belangrijkste thema’s of drijfveren. Mijn droom is een gevarieerde en duurzame samenleving. Een samenleving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen! Ik werk in Overijssel vanuit deze droom, niet vanuit regels maar vanuit doelen! Ik wil werken aan een aantrekkelijke en inspirerende liberale samenleving en laat me graag inspireren door de mensen die leven in onze prachtige en krachtige provincie Overijssel.